ALGEMENE VOORWAARDEN
versie 1.1
3 oktober 2017

Naam webwinkel: Handmade By Sofie
Vestigingsplaats:
Handmade By Sofie
Crocusstraat 22
2841 AJ Moordrecht
Zuid – Holland, Nederland

KVK nummer: 69608954

BTW nummer: NL174201643B01

E-Mail:

Handmade By Sofie is een handelsnaam en merknaam van Handmade By Sofie.
Handmade By Sofie is gevestigd en kantoorhoudend aan de Crocusstraat 22, 2841 te Moordrecht.

Handmade By Sofie is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 69608954.

Algemeen
- Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Handmade By Sofie en de afnemer (consument of zakelijke afnemer). Tenzij Handmade By Sofie uitdrukkelijk schriftelijk akkoord is gegaan met andere voorwaarden. Aan eventueel overeengekomen uitzonderingen kunnen geen rechten voor toekomstige transacties ontleend worden.
- Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden aangegeven dat de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden. Het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat de koper de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
-In deze algemene voorwaarden zijn de meest voorkomende situaties beschreven. Indien zich een situatie tussen Handmade By Sofie en de koper voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden.

Toepasselijkheid
- Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via de webshop www.handmadebysofie.nl
- Bij het plaatsen van een bestelling aanvaart de klant de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden.
- Handmade By Sofie verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze algemene voorwaarden, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.
- Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Handmade By Sofie. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
- Handmade By Sofie behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Product(en) /aanbod
Alle artikelen op de website van Handmade By Sofie, worden zo goed mogelijk beschreven en gefotografeerd. Daar dit handwerk betreft kan er altijd een klein verschil zijn in kleur of informatie. Kleine afwijkingen kunnen geen reden zijn voor een schadevergoeding of het ontbinden van de overeenkomst. Vindt u het verschil onnaceptabel neemt u dan contact op, om dit te bespreken. Handmade By Sofie, zal dan maatregelen treffen om u tegemoet te komen.

Bestellen
Bestellen kan via de webshop www.handmadebysofie.nl
Nadat ik alle benodigde gegevens heb ontvangen, krijgt u automatisch een opdrachtbevestiging via E-mail toegezonden.

Prijzen en aanbiedingen
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Handmade By Sofie bevoegd de prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigen. Kopers kunnen geen rechten ontlenen aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden.

Handmade By Sofie kan niet aan prijzen of aanbiedingen gehouden worden als de koper redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de prijs of aanbieding, ofwel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

Handmade By Sofie behoudt zich het recht om de prijzen op de website te veranderen.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer is Handmade By Sofie niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.
Aanbiedingen en kortingen hebben een beperkte geldigheid. Na afloop van deze periode kan er geen beroep meer worden gedaan op kortingen of aanbiedingsprijzen. Kortingen zijn niet geldig op reeds bestelde producten die niet tijdens de actie periode eerder zijn aangekocht. Op = Op

Betalingen
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL of vooraf overmaken via je bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betalingen.
Voor België of andere landen, kies overmaken via bank. Ik kan dan een aangepaste Factuur maken exclusief BTW. Wanneer de betaling al voldaan is kan dit niet meer aangepast worden.

iDEAL: is een eenvoudige methode om binnen de betrouwbare betaalomgeving van jou eigen bank te betalen. Mijn iDEAL betaling(en) lopen via Mollie.

Bankoverschrijving: Via je eigen bank kun je eenvoudig het bedrag overmaken. Zorg ervoor dat je altijd het ordernummer vermeldt. Mijn IBAN nr is bankrekening nummer / BIC nummer

Verzendwijze en kosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Wel kan je nog kiezen voor verzending met PostNL of UPS (voorheen Kiala) ophaalpunt.
Ik verzend alleen met track en trace code, postzegel verzending wil nog wel eens verdwijnen in de post en dit risico wil ik niet nemen.

PostNL inclusief track en trace code binnen NL

POST NL - VERZENDING NEDERLAND
PRIJS
Brievenbuspost incl track en trace t/m 2 kilo
€ 4,25
Pakket post incl track en trace t/m 10 kilo
€ 7,95

Pakket post incl track en trace BELGIË
€ 13,-
Verzending naar Duitsland, Frankrijk en overige landen kunnen afwijken van deze prijzen. Neem hiervoor contact op via email dan kunnen wij even overleggen betreft kosten.

Verzending
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kostenloos de beschadigde producten retourneren. Neem hiervoor eerst contact op via Ruilen & Retourneren zodat we gegevens kunnen uitwisselen hierover. De gemaakte verzendkosten zal ik dan retourneren via het rekening nummer waarmee de betaling van de bestelling voldaan is. Dit gebeurd binnen 7 werkdagen na ontvangst van de beschadigde producten.

Bestellingen afhalen in Moordrecht
Het is mogelijk je bestelling af te halen in Moordrecht alleen op afspraak.
Neem hiervoor contact op alvorens je de bestelling plaatst ik kan je dan een kortingscode aanbieden zodat je geen verzendkosten hebt. Ook kunnen wij dan direct een afspraak maken.

Levertijd
Alle artikelen in deze shop zijn RTS (Ready to Ship) op de custom made producten na.
Iedere dinsdag en vrijdag worden de pakketten verzonden. Wanneer eerder gewenst is laat ik dit even weten bij jou bestelling.

Levertijd op Custom made producten is gemiddeld 2 weken, hierover wordt je geïnformeerd bij de bestelling. De levertijd van custom made producten ligt geheel aan de voorraad van materiaal en de drukte op en rond de webshop.

Ik heb helaas geen invloed op de verzendtijd NA aflevering op het verzend kantoor. PostNL heeft ongeveer een levertijd van 1 a 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Handmade By Sofie is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Als een artikel niet leverbaar blijkt te zijn, sturen wij u een email.
Zorg dus altijd dat uw email adres juist is ingevuld en u deze regelmatig bekijkt.
Bestellingen worden uiterlijk binnen 30 dagen geleverd.
Is dit niet mogelijk dan krijgt de consument hiervan uiterlijk 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

Ruilen en Retourneren
Uitgesloten van retourneren
Custom made artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is (bv verkeerde kleur)
Retourneren
Overige artikelen kunnen geretourneerd worden, obv herroepingsrecht. Wanneer je een bestelling wenst te retourneren stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen een e-mail naar email adres ovv het ordernummer. U ontvangt dan de instructies hoe een zending retour gestuurd kan worden.
Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om het artikel/de artikelen te retourneren. De artikelen die je wil retourneren kunnen, indien in de originele staat en ongebruikt, teruggestuurd worden (verzendkosten voor eigen rekening). Na ontvangst van de goederen wordt het bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen teruggestort (ex. verzendkosten).

Beschadigde producten
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen door transport komen kan je uiteraard de beschadigde producten retourneren. Melden van beschadigde zendingen kunt u melden via e-mail adres ovv het ordernummer en voorzien van een foto zodat Handmade By Sofie het probleem kan beoordelen en zsm kan oplossen.

Retour adres:
Handmade By Sofie
Crocusstraat 22
2841 AJ Moordrecht
Zuid - Holland, Nederland

Hoe werkt retourneren?
1. Vul het retourformulier in en stuur deze via e-mail of per post naar mij toe.
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m. in orde maken.

Non-conformiteit
Indien de klant een beschadigd product ontvangt, wordt deze door gratis omgeruild voor eenzelfde product.Hiertoe dient de klant binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen Handmade By Sofie.
U heeft het verkeerde artikel ontvangen:
Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door Handmade By Sofie gratis omgeruild voor het juiste product. Hiertoe dient de klant binnen 7 dagen na ontvangst contact op te nemen met Handmade By sofie.

Klachten en geschillen
Heeft u een klacht over een product, neemt u dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van het product contact op. Dan kijken we samen wat mogelijk is.
Aansprakelijkheid:
Handmade By Sofie is niet verantwoordelijk voor schade, veroorzaakt door de klant, derden of het vervoersbedrijf.

Alle producten zijn vervaardigd om te gebruiken voor een fotosessie. De materialen zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik. Laat uw baby of kind niet alleen met de materialen om ongelukjes te voorkomen.

Veiligheidsvoorschriften
De producten van Handmade By Sofie zijn uitsluitend voor professioneel gebruik. Dit betekend dat de producten van Handmade By Sofie niet zonder continue toezicht gebruikt mag worden. De producten zijn geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met de producten spelen of slapen. De producten zijn niet voor particulier gebruik bij baby`s en ook niet voor langdurig gebruik.
De producten zijn vervaardigd om te gebruiken bij een fotosessie. De materialen zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik.

De producten van Handmade By Sofie zijn door gebruik onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Gebruik van de producten van Handmade By Sofie zijn altijd op eigen verantwoordelijkheid. Handmade By Sofie is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van onze producten.

De rompers, pakjes, broekjes, mutsjes, tiebacks, bonnetjes en wraps zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik bij een baby. Deze producten kunnen ook niet gebruikt worden als dagelijkse kleding voor de baby. De rompers, pakjes, broekjes, mutsjes, tiebacks, bonnetjes, wraps en alle andere producten zijn uitsluitend te gebruiken ter decoratie en stijling van het totaal plaatje voor de fotograaf. De fotograaf kan onze producten geheel op eigen risico gebruiken tijdens de fotoshoots.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften

Privacy Policy
Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt je precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de producten en diensten van Handmade By Sofie. Je dient je ervan bewust te zijn dat Handmade By Sofie niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

Handmade By Sofie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie diej e ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten of aanschaf van producten
Wanneer je je aanmeld voor een van onze diensten of een van onze producten aanschaft vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst en of het leveren van producten uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Handmade By Sofie of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Handmade By Sofie of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Handmade By Sofie of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als je je gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kan je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kan je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Disclamer
Ondanks dat alle informatie op onze website met zorg en aandacht is samengesteld. Is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist is, onvolledig en/of niet up-to-date is. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Handmade By Sofie te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers en/of gebruikers van onze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie.

Handmade By Sofie is dan ook niet aansprakelijk voor door derden geplaatste informatie op deze website zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, mededelingen, prijzen, productspecificaties en/of de gevolgen van transacties die op basis van de op deze website vermelde informatie zijn verricht.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel