O V E R   M I J


 

Hallo, dit ben ik
Op de foto (links) zie je het gezicht achter Handmade by Sofie. Hallo ik ben Sofie Prinsenberg (1986) woonachtig in het dorp Moordrecht, onder de rook van Rotterdam. In September 2017 ben ik mijn eigen webwinkel gestart. De webwinkel is een droom die uit komt. Al jaren maak en zoek ik hobbymatig de mooiste props voor de fotografie, met name de newborn fotografie. Het ontwerpen van nieuwe patronen en het maken van nieuwe modellen is een passie, met veel liefde en zorg worden al de producten gemaakt door mijzelf. Met mijn ontwerpen en producten wil ik de fotografen inspireren en ondersteunen in haar passie voor het perfecte plaatje!


 

Volgen van je droom
Begin 2017 kwam ik tot het besluit mijn droom waar te willen maken, mijn webshop met unieke producten met de handgemaakt door mijzelf. Ik kan hierin mijn creativiteit volledig kwijt, ik vind het heerlijk om te werken met diverse stoffen en continue te veranderen en te vernieuwen. Naast het uitwerken van mijn ontwerpen en het maken van mijn producten ben ik thuis voor mijn 2 zonen. Ik vind het super om de kinderen te zien opgroeien en daarnaast mijn droom uit te voeren. 

Webwinkel met stof
Als je op zoek bent naar mooie, unieke fotografie props en alles wat er mee te maken heeft, ben je hier aan het juiste adres. Al deze producten maken jou fotografie gegarandeerd een beetje mooier. 

Custom made opdrachten
Ben jij fotograaf en opzoek naar een uniek product gemaakt op basis van jou inspiratie en wensen? Ik maak graag in samenwerking met jou de mooiste producten. Stuur gerust jou vragen, wensen, inspiratie en voorbeelden naar mij op! 

Heb je vragen, opmerkingen, mis je iets in de webshop of wil je gewoon even contact? Stuur mij dan een e-mail

Lieve groet,
Sofie

© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel