Veiligheidsvoorschriften


De producten van Handmade By Sofie zijn uitsluitend voor professioneel gebruik. Dit betekend dat de producten van Handmade By Sofie niet zonder continue toezicht gebruikt mag worden. De producten zijn geen speelgoed. Laat de baby nooit onbewaakt met de producten spelen of slapen. De producten zijn niet voor particulier gebruik bij baby's en ook niet voor langdurig gebruik. 

De producten zijn vervaardigd om te gebruiken bij een fotosessie. De materialen zijn niet geschikt voor dagelijks gebruik.

De producten van Handmade By Sofie zijn door gebruik onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Gebruik van de producten van Handmade By Sofie zijn altijd op eigen verantwoordelijkheid. Handmade By Sofie is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van onze producten.

De rompers, pakjes, broekjes, mutsjes, tiebacks, bonnetjes en wraps zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik bij een baby. Deze producten kunnen ook niet gebruikt worden als dagelijkse kleding voor de baby. De rompers, pakjes, broekjes, mutsjes, tiebacks, bonnetjes, wraps en alle andere producten zijn uitsluitend te gebruiken ter decoratie en stijling van het totaal plaatje voor de fotograaf. De fotograaf kan onze producten geheel op eigen risico gebruiken tijdens de fotoshoots.

De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften
 

© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel