Handmade By Sofie - Boutique

Zuidplaspolderweg 4 , 2841 DD Moordrecht (Zuid - Holland) 

___

Welke kleur, hoe voelen de materialen aan, wat past er bij elkaar? Vind je het een uitdaging onze producten via de webshop aan te schaffen? 

Dan is een bezoek aan onze Boutique voor jou de oplossing! In de Boutique zijn alle producten zichtbaar en kan je o.a. de kwaliteit voelen en de kleuren goed zien. Er zijn vele voordelen gekoppeld aan een bezoek bij de Boutique, zo kan je o.a. rustig de juiste kleuren en structuren combineren zodat je mooie sets bij elkaar creeert. Daarbij neem ik alle tijd voor jou en geef ik met liefde en passie advies bij jou keuzes. Laat ik met trots mijn producten zien en hoe je deze zou kunnen gebruiken en combineren voor de perfecte stijling van jou fotoshoot. 

Wees niet bang er zit geen minimale afname bij een bezoek aan de Boutique en je kan eigen producten meenemen om te combineren met nieuwe passende producten.
Tot ziens in de Boutique!

Afspraak maken?
Alle bezoeken zijn op afspraak zodat ik tijd voor jou vrij kan maken (het kan ook met bijv. collega fotografen geplant worden op 1 moment) 

Ik ben beschikbaar op werkdagen, avond(en) en het weekend

Een afspraak maken kan via info@handmadebysofie.nl
___

Ondanks COVID-19 is onze Boutique (uiteraard met voorzorgsmaatregelen) doormiddel van een afspraak (voorlopig) gewoon te bezoeken! Voor de actuele status hiervan kan je altijd contact met ons opnemen. 
___


 

© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel