Ruilen & Retourneren


Uitgesloten van retourneren
Custommade artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is (bv verkeerde kleur)

Retourneren
Overige artikelen kunnen geretourneerd worden, obv herroepingsrecht. Wanneer je een bestelling wenst te retourneren stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen een e-mail naar info@handmadebysofie.nl ovv het ordernummer. U ontvangt dan de instructies hoe een zending retour gestuurd kan worden.

Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om het artikel/de artikelen te retourneren. De artikelen die je wil retourneren kunnen, indien in de originele staat en ongebruikt(inclusief labels/prijskaart), teruggestuurd worden (verzendkosten voor eigen rekening). Na ontvangst van de goederen wordt het bedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen teruggestort (ex. verzendkosten).

Beschadigde producten
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen door transport komen kan je uiteraard de beschadigde producten retourneren. Melden van beschadigde zendingen kunt u melden via e-mail adres ovv het ordernummer en voorzien van een foto zodat Handmade By Sofie het probleem kan beoordelen en zsm kan oplossen.

Retour adres:
Handmade By Sofie
Zuidplaspolderweg 4
2841 DD Moordrecht
Zuid - Holland, Nederland

Hoe werkt retourneren?
1. Vul het retourformulier in en stuur deze via e-mail of per post naar mij toe.
2. Stuur het te retourneren product in originele verpakking naar bovenstaand adres. (verzendkosten zijn voor eigen rekening)
3. Wanneer ik het product goed heb ontvangen, krijg je een bevestiging en zal ik de terugbetaling z.s.m. in orde maken.

 

 

© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel