VERZENDMETHODES


Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Ik verzend alleen met track en trace code, postzegel verzending wil nog wel eens verdwijnen in de post en dit risico wil ik niet nemen.

PostNL inclusief track en trace code binnen NL

POST NL - VERZENDING NEDERLAND PRIJS
Brievenbuspost incl track en trace t/m 2 kilo€ 4,25
Pakket post incl track en trace t/m 10 kilo€7.25


Verzending naar België, Duitsland, Frankrijk en overige landen kunnen afwijken van deze prijzen. Neem hiervoor contact op via info@handmadebysofie.nl dan kunnen wij even overleggen betreft kosten. Kies tijdens jou bestelling voor ophalen.

Verzending
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kostenloos de beschadigde producten retourneren. Neem hiervoor eerst contact op via Ruilen & Retourneren zodat we gegevens kunnen uitwisselen hierover. De gemaakte verzendkosten zal ik dan retourneren via het rekening nummer waarmee de betaling van de bestelling voldaan is. Dit gebeurd binnen 7 werkdagen na ontvangst van de beschadigde producten. 

Bestellingen afhalen in Moordrecht
Het is mogelijk je bestelling af te halen in Moordrecht alleen op afspraak.
Neem hiervoor contact op alvorens je de bestelling plaatst ik kan je dan een kortingscode aanbieden zodat je geen verzendkosten hebt. Ook kunnen wij dan direct een afspraak maken. 

 

© 2017 - 2024 Handmade By Sofie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel